Dakkapel toe aan vervanging? 

Tegenwoordig worden veel dakkapellen in een fabriek gebouwd en in een dag bij u op het dak gezet. De oude binnen afwerking wordt afgevoerd met het oude dakkapel en u mag opnieuw aan de slag om alles strak af te (laten) timmeren. En niet te vergeten heeft deze verbouwing tijdelijk best wat impact op het gebruik van de ruimte.

Wij vinden dat zonde van uw geld en tijd!
Ook is dit verspilling van de vaak nog goede delen aan uw oude dakkapel.

Nauttia Service heeft de kennis en kunde om de buitenschil van uw oude dakkapel volledig te strippen en opnieuw op te bouwen naar de huidige eisen en uw wensen zodat uw dakkapel nieuw en fris zijn volgende leven in te gaan zonder dat u de gebruiksruimte hoeft leeg te maken.

Wij werken hiervoor met hoogwaardigen materialen als HPL platen, Keralit delen, Rehau profiel kunststof kozijnen. Geïsoleerd met PIR isolatie en gedekt met Bitumen dakbedekking. 

Ook als u nog geen dakkapel heeft staan, kunnen wij dit tegen een scherpe prijs voor u realiseren.


Onderstaand een greep uit onze dakkapelprojecten:

 

Twee dakkapellen Gouda

Onze opdrachtgeefster had last van tochtige ongeïsoleerde dakkapellen, verrotte kozijnen, lekkage en afgebladderd schilderwerk.

We hebben de dakkapellen volledig gestript en opnieuw opgebouwd inclusief een goede isolatie in wangen en dak, nieuwe aansluitingen naar de dakpannen en nieuwe geïsoleerde daken.

Voor een veilige uitvoering hebben we tijdelijk de PV panelen verwijderd en vanzelfsprekend weer werkend opgeleverd.

Voor het betere zeemwerk hebben we de grote onbereikbare ramen vervangen voor meerdere draai/kiepramen. Natuurlijk leveren we daar altijd luchtroosters en insectenhorren bij.

Niet enkel onze opdrachtgeefster was zeer tevreden, ook meerdere buren hebben direct offerte opgevraagd, en inmiddels opdracht verstrekt!