Maatwerk sauna’s

U wilt graag een unieke sauna welke volledig op maat is gemaakt naar uw ruimte en wensen? Dat kan!

 

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen. Wij komen dan bij u langs om de ruimte in te meten en de wensen in kaart te brengen. Hierna brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Of u nu groot hout gestookt in de tuin wil genieten of lekker met een elektrische oven in de kelder, Nauttia adviseert, ontwerpt en bouwt u droomsauna binnen uw budget!

 

Keldersauna Vinkeveen

Onze opdrachtgever in Vinkeveen wenste een sauna in de kelder. Uitdagingen waren de smalle toegang tot de kelder, geringe werkruimte en de lange wandelroute naar de woning.

We hebben de sauna in onze werkplaats gefabriceerd en in kleine delen met een speciaal gemaakte bok naar de woning getransporteerd. 

Het resultaat mag er weer zijn, en voor wij weer in de auto zaten, was de Sauna in gebruik door onze zeer tevreden opdrachtgever.

 


Landelijke sauna Berkenwoude 

 

Voor onze opdrachtgever in Berkenwoude mochten wij een fraaie compacte elzenhouten sauna bouwen. Samen zijn we tot een compact maar compleet ontwerp gekomen.

 


Sauna Gouda

Een sauna in je inloopkast? Jazeker! In Gouda hebben we deze mooie Elzenhouten sauna mogen bouwen. Met niet alleen de krachtige Harvia Cilindro Black oven, maar ook een drietal infrarood panelen welke aangestuurd worden door een volledig naar wens aan te passen besturingssysteem. Compleet met LED verlichting en mooie glaswand met zwart beslag.

 


Sauna in berging Vlaardingen

Onze opdrachtgever wilde een sauna, echter was er geen ruimte voor beschikbaar in de woning.

in de berging hebben wij een Nauttiabox elzen geplaatst in een dagdeel.


Badkamersauna te Ridderkerk 

voor onze opdrachtgevers in Ridderkerk hebben wij een sauna geplaatst grenzend aan de badkamer. Deze is volledig in onze werkplaats gefabriceerd en gemonteerd in één dagdeel zodat dezelfde dag het genieten kon beginnen!


Veranda inclusief Sauna Oudewater

Voor een klant in Oudewater hebben we een meer dan 50  jaar oude  veranda aangepast en gemoderniseerd, dak plaatselijk hersteld, nieuwe tegelvloer geplaatst, sauna geplaatst, kastruimte en een glaswand gemonteerd

Project Tuinsauna Fins en infrarood te Gouda

Hieronder een project waarbij we een buiten sauna hebben gebouwd tegen een woonhuis. Deze sauna bestaat uit een 2 persoons lange golf infrarood (230V) cabine en een 4 persoons Finse sauna met Harvia 9kWh 400V oven. Beide bereikbaar via het omkleed voorportaal, waar tevens de radio en verlichting van de beide sauna’s te bedienen zijn.

Aanvullend is onder de hoge bank een opslagruimte gehouden welke van buitenaf is te bereiken. Zo hebben we minder te verwarmen volume weten te creëren, waardoor de sauna sneller op temperatuur is.

Project badkamersauna Kerkdriel

Op dit project hebben we samen met de opdrachtgevers gezocht naar een uitvoering van de wensen binnen de beschikbare ruimte. Zo hebben we gezamenlijk een echt stukje maatwerk weten te realiseren. De volledig met Elzen afgewerkte cabine voorzien van glazen voorzijde en verwarmd middels een elegante Harvia Cilindro black 9kWh 400V oven. Verlichting uitgevoerd en LED RGB en netjes achter de rugleuning weggewerkt.

.