Overkappingen

Natuurlijk maken wij niet enkel sauna’s! Ook voor het genieten van uw tuinhuis, veranda of overkapping kan u bij het team van Nauttia terecht.

Na uw aanvraag komen wij bij u langs en brengen de wensen in kaart. Hierna brengen wij onze vrijblijvende prijsopgave uit.

Dakbedekking

Onze wortels liggen in de dakbedekking, onze overkappingen worden dan ook waterdicht gemaakt met duurzame bitumen dakbedekking welke volledig op maat is aangebracht. Zo kan u dus zelf kiezen tussen de verschillende afwerkingen en kwaliteiten. Hierdoor zal de dakbedekking vaak ook langer mee gaan dan de, vaak goedkopere en minder fraaie en duurzame (kant en klare) EPDM vellen die veelal met een kit waterdicht zijn gemaakt. 

 

Douglas houten overkappingen

Wij zetten diverse (Douglas) houten overkappingen en bouwwerken, altijd naar u wensen en altijd maatwerk, dus exclusief voor u!

vraag ons gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Hieronder enkele van onze werken:

Eiland in zicht!

In Berkenwoude hebben we een prachtige overkapping mogen plaatsen op een heus eiland.

Het betrof met een vloer oppervlakte van 4,5 x 12,5mtr en dak oppervlakte van 4,5 x 10,5mtr een flinke jongen. Om de zaak op hoogte te houden is het geheel neergezet op 10 geboorde funderingspalen van 14+ meter.  
Om een deel van de overkapping af te kunnen sluiten van de rest hebben we een schuifwand geplaatst.

Natuurlijk maken de stopcontacten, de up en down verlichting in de achterwanden, de spots in de luifel en de getinte glaswanden het verhaal helemaal af. 

Aan de zijkanten konden de schuttinkjes niet ontbreken.

 

 

 

 

Tuinkamer Gouda 


In Gouda hebben we een compacte maar complete overkapping neergezet. Inclusief een Douglas vloer, sfeerverlichting en glazen schuifdeuren.

 

 


Slank in Badhoevedorp

Onze opdrachtgever wilde geen dominant houten bouwwerk in de tuin. Strak en slank was de vraag. Gelukt!


Overkapping Sliedrecht

Voor onze opdrachtgever hebben we een Douglas overkapping mogen bouwen inclusief vlonder.

Tevens hebben we tussen de bestaande bergingen een afdak gemaakt om spullen droog op te kunnen slaan. 


Pijnacker

Deze fraaie overkapping, ontworpen door onze opdrachtgever. Hier hebben we de bestaande berging opgenomen in de nieuwe overkapping. Om de achter uitgang open te houden hebben we een schuifdeur gemonteerd. 


Overkapping Papendrecht

Onze opdrachtgever zocht een maatwerk overkapping inclusief berging. Wegens het moeten houden van een doorgang mogelijkheid hebben we een extra deur geplaatst. De berging is volledig geïsoleerd en voorzien van de nodige stopcontacten. 


Overkapping Badhoevedorp

Onze opdrachtgever had zelf een schets, een wens en een deur. Nauttia Service heeft de schets weten te vertalen naar een fantastische overkapping met berging! Na dat de opdrachtgever de bouw had zwart geschilderd hebben we een Douglas plafond geplaatst en nog 3 bogen bij de tuin entree. Prachtig resultaat! En een review op zak om blij van te worden.


Overkapping met 2 bergingen Den Haag

Onze opdrachtgever in Den Haag wenste veel bergruimte, een mooie zitplaats, en was uitgekeken op de bestaande verouderde en lekkende berging.  
We hebben de bestaande berging opgeknapt, deur verplaatst en opgenomen in de nieuwe Douglas overkapping met daarbij een extra berging van 6x2,5 mtr voorzien van dubbele deuren. 


Overkapping Vlaardingen

Onze opdrachtgever in Vlaardingen gaf een vrijbrief om de hoek naast de bestaande berging te overkappen naar eigen idee. We hebben ervoor gekozen om de de stijl van de verduurzaamd vuren berging door te zetten. Hierbij hebben we gelijk de draairichting van de poortdeur aangepast voor een makkelijkere doorloop.

Overkapping Papendrecht

voor en met onze opdrachtgevers in Papendrecht hebben we een overkapping ontworpen inclusief Finse Sauna, glaswand en zelfs een warmwater douche!

Overkapping Gouda

 

Hier onder een geïmpregneerd vuren houten overkapping welke wij volledig in de stijl hebben gehouden met de aangrenzende berging om zo een rustiek geheel te houden. Afgewerkt met bitumen dakbedekking en zinken deklijsten.

Wilt u ook een mooie overkapping in de tuin om tot in de late uurtjes te genieten van de zomer? Wij kunnen voor u het regelwerk en de complete bouw verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.