Overkappingen

Natuurlijk maken wij niet enkel sauna’s! Ook voor het genieten van uw tuinhuis, veranda of overkapping kan u bij het team van Nauttia terecht.

Na uw aanvraag komen wij bij u langs en brengen de wensen in kaart. Hierna brengen wij onze vrijblijvende prijsopgave uit.

Montage service

Zelf een mooie overkapping aangeschaft, maar geen zin of tijd om deze te monteren en plaatsen? Nauttia heeft ook een enkel montage service. Zo zetten we deels of geheel uw aankoop in elkaar. Vraag ons naar de tarieven en voorwaarden.

Dakbedekking

Onze wortels liggen in de dakbedekking, onze overkappingen worden dan ook waterdicht gemaakt met duurzame bitumen dakbedekking welke volledig op maat is aangebracht. Zo kan u dus zelf kiezen tussen de verschillende afwerkingen en kwaliteiten. Hierdoor zal de dakbedekking vaak ook langer mee gaan dan de, vaak goedkopere en minder fraaie en duurzame (kant en klare) EPDM vellen die veelal met een kit waterdicht zijn gemaakt. 

 

Douglas houten overkappingen

 

Wij zetten diverse Douglas houten overkappingen in zowel standaard uitvoeringen als ook maatwerk overkappingen. 
vraag ons gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Overkapping Vlaardingen

Onze opdrachtgever in Vlaardingen gaf een vrijbrief om de hoek naast de bestaande berging te overkappen naar eigen idee. We hebben ervoor gekozen om de de stijl van de verduurzaamd vuren berging door te zetten. Hierbij hebben we gelijk de draairichting van de poortdeur aangepast voor een makkelijkere doorloop.

Overkapping Papendrecht

voor en met onze opdrachtgevers in Papendrecht hebben we een overkapping ontworpen inclusief Finse Sauna, glaswand en zelfs een warmwater douche!

Overkapping Gouda

 

Hier onder een geïmpregneerd vuren houten overkapping welke wij volledig in de stijl hebben gehouden met de aangrenzende berging om zo een rustiek geheel te houden. Afgewerkt met bitumen dakbedekking en zinken deklijsten.

Wilt u ook een mooie overkapping in de tuin om tot in de late uurtjes te genieten van de zomer? Wij kunnen voor u het regelwerk en de complete bouw verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.