Timmer- en onderhoudswerk 

Ook voor timmer- en onderhoudswerk in en om het huis kan u terecht bij Nauttia Service! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leveren en monteren van hoogwaardige en onderhoudsarme kunststof kozijnen, Keralit of Trespa gevel bekledingen.

Voor extra licht op zolder kunnen wij een dakvenster verzorgen. Bedenk het, en wij verzorgen het! Bel of mail ons voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.

Voor badkamer- en keukenverbouwingen of installatiewerkzaamheden verwijzen wij u graag door.


Onderstaand enkele van onze projecten:

 

Complete geveltenovatie Bodegraven


Rotte kozijnen en geveldelen, tocht en hoge stookkosten. Onze opdrachtgever was toe aan beter. We hebben de houten kozijnen en gevels vervangen voor Rehau kunststof kozijnen met HR++ glas, hout vervangen voor Keralit inclusief aanvullende isolatielaag, nieuw achterhout en folies. De luifel is compleet gerenoveerd. Natuurlijk compleet opgeleverd met binnen afwerking, vensterbanken en horren.


Kunststof kozijnen en Keralit delen Gouda

 

Na eerder de woning van de overburen te hebben gedaan, hebben we voor onze opdrachtgever de bestaande houten kozijnen en afwering vervangen voor duurzaam kunststof. Inclusief nieuwe dakbedekking, gootlijsten en deels aanvullende isolatie.

We hebben samen met de opdrachtgevers gekeken naar wat bij welk kozijn de beste optie was: Binnen of buiten draaiend of draai/kiep. 

Dakrenovatie inclusief afschotcorrectie en Keralit afwerking


Op de bestaande berging bleef veel water staan door het doorzakken van het dak. We hebben het complete dak gesloopt, balken van afschot voorzien en een nieuw houten dakbeschot en twee laags bitumen dak aangebracht. Aanvullend hebben we de bestaande houten gevel delen vervangen voor duurzaam Keralit. 
Zo kan de berging weer jaren mee!

Kunststof kozijnen te Gouda

Op een project te Gouda hebben wij de houten kozijnen verwijderd en vervangen voor duurzame en onderhoudsarme kunststof kozijnen. Eerder hebben wij de houten gevelbekleding verwijderd, achterhout hersteld, aanvullende isolatie aangebracht en een Keralit afwerking geplaatst. Hierbij zijn ook de daken voorzien van een nieuwe dakbedekking en is de voordeur vervangen voor een kunststof versie.