Maatwerk sauna’s

U wilt graag een unieke sauna welke volledig op maat is gemaakt naar uw ruimte en wensen? Dat kan!

 

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen. Wij komen dan bij u langs om de ruimte in te meten en de wensen in kaart te brengen. Hierna brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Of u nu groot hout gestookt in de tuin wil genieten of lekker met een elektrische oven in de kelder, Nauttia adviseert, ontwerpt en bouwt u droomsauna binnen uw budget.

Houd er rekening mee dat indien de sauna in uw tuin moet worden geplaatst, hier mogelijk een omgevingsvergunning voor aangevraagd moet worden. Ook moet mogelijk de elektrische installatie worden aangepast. Dit teken en regelwerk kunnen wij aanvullend voor u verzorgen zodat u zelfs voor de oplevering van uw sauna al aan ontspannen kan denken!

 

Het kan enige tijd  duren voor u een omgevingsvergunning heeft ontvangen. Informeer hiervoor bij uw gemeente.

Vergeet natuurlijk niet even na te gaan of hout stoken in uw omgeving wel gewenst is als u kiest voor een houtkachel.

 

Veranda inclusief Sauna Oudewater

Voor een klant in Oudewater hebben we een meer dan 50  jaar oude  veranda aangepast en gemoderniseerd, dak plaatselijk hersteld, nieuwe tegelvloer geplaatst, sauna geplaatst, kastruimte en een glaswand gemonteerd

Project Tuinsauna Fins en infrarood te Gouda

Hieronder een project waarbij we een buiten sauna hebben gebouwd tegen een woonhuis. Deze sauna bestaat uit een 2 persoons lange golf infrarood (230V) cabine en een 4 persoons Finse sauna met Harvia 9kWh 400V oven. Beide bereikbaar via het omkleed voorportaal, waar tevens de radio en verlichting van de beide sauna’s te bedienen zijn.

Aanvullend is onder de hoge bank een opslagruimte gehouden welke van buitenaf is te bereiken. Zo hebben we minder te verwarmen volume weten te creëren, waardoor de sauna sneller op temperatuur is.

Project badkamersauna Kerkdriel

Op dit project hebben we samen met de opdrachtgevers gezocht naar een uitvoering van de wensen binnen de beschikbare ruimte. Zo hebben we gezamenlijk een echt stukje maatwerk weten te realiseren. De volledig met Elzen afgewerkte cabine voorzien van glazen voorzijde en verwarmd middels een elegante Harvia Cilindro black 9kWh 400V oven. Verlichting uitgevoerd en LED RGB en netjes achter de rugleuning weggewerkt.

.