Nauttiabox

Voor mensen met een saunawens maar een geringe ruimte in huis hebben wij de Nauttiabox ontwikkeld!

De Nauttiabox is door de compacte opstelling bijna overal te plaatsen. De buitenmaten zijn namelijk  maar 1,22mtr. x 2,00mtr x 2.05mtr.  en de binnenmaten 1,00mtr. x 1,90mtr. x 1,90 mtr.  (BxLxH). Omdat de Nauttiabox een eigen, dichte vloer heeft is hij op elke (vlakke) ondergrond te plaatsen. Door de geringe afmeting is de Nauttiabox  te verwarmen met een 230V oven en is het aanleggen van een 400V aansluiting niet nodig.  Het leveren en monteren van de Nauttiabox gebeurt op een gezamenlijk afgesproken dagdeel, montage op locatie duurt maximaal 4 uur. U kan dus dezelfde dag al van uw sauna genieten!

Wij fabriceren de Nauttiabox op bestelling, dus aanpassingen naar uw wensen zijn altijd mogelijk.  De levertijd van de Nauttiabox is ca 2-4 weken.

 

Wat kost een Nauttieabox

De richtprijs van de Nauttiabox in standaard uitvoering bedraagt € 3.150,00*.

De buitenzijde van de Nauttiabox is standaard enkel aan de voorzijde beschroot. De andere zijden zijn voorzien van geschroefd houten plaatwerk. Indien u aan de buitenzijde ook een schrootafwerking wenst, kan u die hieronder gemakkelijk aanvragen.

Standaard worden allen schroten genageld met koploze spijkers, natuurlijk zijn deze licht zichtbaar. Indien u de schroten blind bevestigd wilt hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

 

Offerte aanvraagformulier:

Vul hieronder eenvoudig het Nauttiabox offerte aanvraag formulier in en ontvang onze scherpste aanbieding in uw mailbox.

 

 

Plattegrond Nauttiabox

In productie met Elzenhout

 

*Prijzen inclusief BTW, voorzien van standaard afwerking Nordisch Fichte schroten, Espen banklatten, Gehard glazen deur, 230V Oven, lavastenen, verlichting en  montage op aangegeven plaats begane grond. Prijs is exclusief aanpassing elektrische huis installatie,  verticaal transport en eventuele bijkomende (transport) kosten voor bijvoorbeeld veerponten / tolwegen. Prijswijzigingen en  typefouten voorbehouden.